DESCOPERA POVESTEA VIOLETTE

Povestea Violette Boutique des Fleurs s-a nascut din pasiunea noastra pentru flori si din dorinta de a oferi clientilor mai mult decat simple buchete. Astfel am creat singurul Floral Concept Store din Timisoara, livrand bucurie in fiecare zi clientilor nostri. La Violette Boutique des Fleurs, limba vorbita este limba florilor si a culorilor. Magazinul nostru din Piata Balcescu este constant schimbat si improspatat. Florile aduse direct de la bursa din Olanda se potrivesc perfect cu momentele speciale din viata ta: zi de nastere, nunta, botez, clipe de dragoste. Fiecare buchet sau aranjament este original si transmite ceea ce ai in suflet. Noi dam viata gandurilor tale intr-un mod original!
De ce noi?
- suntem singurul Floral Concept Store din Timisoara – acordam consultanta de specialitate
- designerii nostri Florali realizează cele mai magnifice creatii de buchete
- cream Aranjamente Florale de Lux pentru evenimente private & corporate
- realizam Buchete de Mireasa clasice sau indraznete & Decoratiuni originale pentru nunta
- am introdus Abonamentul Floral, pentru prima data in Timisoara
- florile noastre au 7 zile prospetime garantata.
 • 1.12.2015

  ...AM LANSAT "ABONAMENT FLORAL" BY VIOLETTE

  Pentru ca stim cat de important este sa te inconjori constant de o atmosfera placuta, am creat Abonamentul Floral! Saptamanal primesti un buchet colorat la alegerea ta, intr-un vas adecvat, livrat direct la tine acasa sau la birou!
 • 1.03.2015

  ...AM DESCHIS TULIP CAFE

  Odata cu venirea primaverii in 2015 a „inflorit" si Tulip Cafe – un loc cald si primitor, care aduce in Timisoara un strop din spiritul Olandei! Tulip Cafe gazduieste workshop-urile noastre tematice si este locul unde ne place sa ne invitam clientii la o cafea, fiind situata chiar alaturi de Violette Boutique des Fleurs, in Piata Balcescu.
 • 5.04.2014

  ...PRIMUL EVENIMENT ORGANIZAT DE FLEUR VIOLETTE

  In primavara anului 2014 am dat startul evenimentelor tematice organizate de noi sau la care am livrat aranjamente florale, printre care se numara si Balul Vienez de la Timisoara.
 • 14.01.2014

  ...PRIMUL BUCHET DE FLORI LIVRAT LA DOMICILIU

  Prima surpriza livrata a fost la inceput de 2014 cand am trasmis bucurie si emotie printr-un buchet de flori personalizat care a inveselit ziua unei frumoase domnisoare! Ne-a placut foarte mult sa livram fericire si de atunci continuam sa facem surprize!
 • 1.01.2014

  ...7 ZILE - PROSPETIME GARANTATA

  Inca de la inceput, iti oferim "7 Zile - Prospetime Garantata" pentru buchetele si aranjamentele florale marca Violette Boutique des Fleurs
 • 28.12.2013

  ...IA NASTERE VIOLETTE BOUTIQUE DES FLEURS

  Povestea Violette Boutique des Fleurs s-a nascut din pasiunea noastra pentru flori si din dorinta de a oferi clientilor mai mult decat simple buchete. Astfel am creat singurul Floral Concept Store din Timisoara, livrand bucurie in fiecare zi clientilor nostri.
No Notify!